Dostawa kodów (nie duże ilości) oraz odpalenie nowego collectora przelicznik collectora to 35 dazonów = 1 zł, w collectorze nie ma cen VIP jak i limitów. Wyniki oraz dodanie kodów i nagród z Quizu, audiotele, oraz Speed Battle nastąpi jutro. Jutro również każdy przejdzie na nowy Collector. Niezależnie od tego czy ukończył kartę czy nie. A więc dziś jest ostatni dzień aby uzupełnić kartę Collectora.
Nagrody do Eventu zostaną dodane również jutro. (Oczywiście nagrody które zostały wymienione przez użytkowników - NIE BĘDZIE JUŻ WYMIANY Z TEGO EVENTU)
maax6, No jak mi dasz pieniądze abym mógł przelicznik zmienić, nie ma problemu, ja dokładać do biznesu nie będę, więc przelicznik jest taki, a z drugiej strony wcale nie jest taki zły bo na kod wystarczy użyć 11 kodów.
Inne kategorie będą zmienione jak poprawię ceny w sklepiku z przelicznika 36 000 na 60 000
Zgodnie z obietnicą, konkursy rozliczone, nagrody do Eventu dodane do wygrania w dniach:
7.04.2010
1 x KIJKI, 2 x CZAPKA, 2 x KOSZULKA, 1 x PŁYTA, 4 x NIESPODZIANKA, 10 x ROLLYPASS, 20 x DAZUU+ DO SCHOWKA, 5 x DAZUU++
8.04.2010
1 x SUSZARKA, 2 x CZAPKA, 1 x KOSZULKA, 2 x PŁYTA, 6 x NIESPODZIANKA, 10 x ROLLYPASS, 20 x DAZUU+ DO SCHOWKA, 5 x DAZUU++
9.04.2010
1 x ŚWIECZKA, 1 x CZAPKA, 2 x KOSZULKA, 1 x PŁYTA, 4 x NIESPODZIANKA, 10 x ROLLYPAS, 20 x DAZUU+ DO SCHOWKA, 5 x DAZUU++
Nagród z tego Eventu już nie wymieniam. Nagrody nie wygrane danego dnia, przepadają
Każdy użytkownik przeszedł automatycznie ok godziny 3 w nocy na nowy collector. Każdy również miał czas na uzupełnienie danej karty, gdyż collector miał być już w lutym, a więc 2 miesiące czasu każdy użytkownik miał na uzupełnienie karty. Karty nie uzupełnione przepadły i nie ma odwrotu.
Dragen, Problemem był błąd który podczas pisania collectora się nieszczęśliwie wdał, oczywiście dotyczył on ceny. Błąd ten został już naprawiony, a więc można kupić za 55 dazonów Kod Dazuu++, ten błąd był dość długo naprawiany z braku mojego czasu. Za co najmocniej przepraszam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum